Ons verhaal

Wout Dingenouts
Wout DingenoutsDirecteur
‘Angst is maar voor even, spijt is voor altijd.’ Deze lijfspreuk heeft me altijd geïnspireerd grenzen op te zoeken en het onbekende te ontdekken. Ik woonde en werkte op de Balkan en leerde op een andere manier naar de wereld kijken. Deze periode heeft mij gevormd als persoon en verrijkt op professioneel gebied. Inmiddels zet ik mij in voor MeetIn en maak ik reizen met uiteenlopende groepen. Ik geloof sterk in leren met en van elkaar. Tijdens reizen probeer ik dat te faciliteren door samen plekken te ontdekken en het onbekende te omarmen. Want: angst is maar voor even, spijt is voor altijd.
Emile Hajema
Emile HajemaProjectmanager
De wereld van nu begrijpen. Dat is mijn streven als historicus. Het tekent me: altijd bovenop het nieuws, ambitieus en nooit verzadigd. Een volledig begrip van de wereld laat nog even op zich wachten, maar stil zit ik niet. Ik studeerde in de Verenigde Staten, werkte bij bij de Nederlandse Ambassade in Nieuw-Zeeland en was in Nederland bijna tien jaar werkzaam als accountmanager en coördinator van trainingstrajecten voor een opleidingsbureau. Tegenwoordig bundel ik mijn brede algemene kennis en internationale ervaring als projectmanager bij MeetIn.
Maaike Slotema
Maaike SlotemaProjectmanager
Het is altijd een van mijn grootste drijfveren geweest om mijn grenzen te verleggen. Letterlijk en figuurlijk. Het liefst ga ik naar bestemmingen die minder voor de hand liggen. Deze fascinatie begon tijdens mijn studie. Ik studeerde in Turkije en werkte op de Nederlandse Ambassade in Israël. Later woonde ik voor werk nog langere tijd in zowel Jordanië als Libanon. Die ervaringen hebben me geleerd snel te schakelen binnen verschillende lokale contexten. Wat me verder drijft is het klaarstaan voor anderen. Want juist door samen te werken zijn we in staat onze grenzen telkens weer te verleggen.